AVERTISMENT privind practici comerciale înşelătoare din partea International Fairs Directory!

Mai multe companii care deţin site-uri cu cataloage online de târguri şi expoziţii, printre care şi International Fairs Directory, vizează expozanţii în perioada premergătoare târgurilor comerciale, solicitându-le acestora completarea unor formulare pentru confirmarea sau actualizarea datelor, cu scopul publicării lor gratuite în catalog. Invalidarea acestor date ar conduce, ulterior, la ştergerea lor automată din baza de date, situaţie în care expozanţii nu ar mai putea fi contactaţi.
Modul de abordare este trimiterea unui fomular de comandă (pe email sau chiar prin poştă), formular care pare că vine din partea târgurilor la care firmele participă de obicei. Câteodată, mailul este precedat de un apel telefonic prin care se solicită verificarea datelor, în vederea listării în catalogul online.

EUROEXPO Fairs, organizatorul oficial al târgurilor şi expoziţiilor comerciale PACK SHOW, METAL SHOW & TIB, PRINT&SIGN, EXPO SHOP, BABY BOOM SHOW, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, CLEANING SHOW, EXPO PLAST, DIGITAL SIGNAGE SHOW, CORPORATE GIFTS SHOW, precizează că nu are nicio legătură cu aceste practici comerciale înşelătoare şi avertizează expozanţii asupra activităţilor ilicite ale acestor siteuri. De altfel, EUROEXPO Fairs consiliază de ceva timp expozanţii care ne contactează frecvent cu astfel de situaţii.

Vă rugăm să-i avertizaţi de această înşelătorie pe toţi cei din compania dumneavoastră care preiau mailurile (inclusiv cele trimise pe adresa “info@”) sau poştă, să nu completeze şi să nu returneze niciun formular venit din partea International Fairs Directory.

Verificaţi totul înainte de a semna un formular, pentru că mii de oameni şi companii au fost înşelaţi de către deţinătorii acestor cataloage online: International Fairs Directory, Expo-Guide, Fairguide! Semnarea formularului conduce la încheierea unui contract de promovare (costuri în jur de 3000 de euro) cu site-urile respective, promovare care nu are nicio legătură cu expoziţiile EUROEXPO Fairs. Asiguraţi-vă că validaţi doar formulare legitime, primite de la organizatorii legali ai târgurilor şi expoziţiilor la care participaţi în calitate de expozant.

Cu respect,

Echipa EUROEXPO Fairs