PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019

Cele mai noi solutii de ambalare pentru industria carnii - numai la Pack Show!

PACK SHOW

Ai o afacere in industria carnii si vizitezi an de an targurile de profil? Atunci merita sa stii cum se ambaleaza carnea. Vino la Pack Show, cea mai mare expozitie de packaging din sud-estul Europei, care are loc in pavilionul A de la Romexpo, la doar 50 de metri distanta de targul dedicat industriei carnii!

PACK SHOW

Pack Show 2019 reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de ambalaje si echipamente de ambalare pentru industria carnii, care expun:
  • echipamentele performante si automatizari industriale de ultima ora (Eurodac)
  • pungi si cutii din hartie, de diferite grosimi, concepute special pentru ambalarea produselor alimentare (Pluriplast)
  • echipamente, caserole si pungi pentru ambalarea produselor din carne (Sealed Air)
Pack Show 2019 ofera ocazia unica de a vedea "in actiune" cele mai noi inovatii pentru industria de packaging. Targul se va derula timp de 5 zile, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, in pavilionul A al Romexpo, in paralel cu alte trei expozitii de anvergura: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

PACK SHOW
PACK SHOW 2019 este singura platforma care aduce intregul spectru de furnizori ai industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est. In acest an expozitia de packaging se desfasoara intre 30 octombrie – 3 noiembrie in Pavilionul A din Romexpo, Bucuresti, in paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

PACK SHOW
PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.