PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019

Cea mai noua gama de ambalaje din carton rigid, doar la Pack Show 2019

PACK SHOW

Desi stilul de viata al consumatorilor determina brandurile sa exploreze mai multe materiale de ambalare si forme care ofera confort si portabilitate, s-a dovedit ca ambalajele din carton raman in continuare in trend, datorita rezistentei, versatilitatii si atractivitatii lor senzoriale. Astfel, cutiile rigide din carton sunt folosite deseori de catre brandurile de lux.

PACK SHOW Process Color, unul din marii producatori de cutii rigide din carton, prezinta la Pack Show 2019 cea mai noua gama de produse premium din aceasta categorie (dimensiuni, modele si culori la alegere):

PACK SHOW

PACK SHOW 2019 este singura platforma care aduce intregul spectru de furnizori ai industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est. Anul acesta, expozitia de packaging se desfasoara intre 30 octombrie – 3 noiembrie in Pavilionul A din Romexpo, Bucuresti, in paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

PACK SHOW

PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.