PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019
PACK SHOW

PACK SHOW 2019, singura platforma care aduce intregul spectru de furnizori ai industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est

Ai un business conectat la industria de ambalaje? Avem pentru tine reteta tranzactiilor de succes: PACK SHOW 2019, singura platforma care aduce intregul spectru de furnizori al industriei de packaging pentru Europa de Sud-Est.

Intre 31 octombrie si 3 noiembrie aducem in acelasi loc (centrul expozitional Romexpo, Bucuresti) furnizori si factori de decizie de inalta clasa, in paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

Chiar daca ingredientele retetei noastre iti par usor partinitoare, iti GARANTAM un numar mare de vizitatori – peste 65.000 – interesati de tehnici de productie si ambalare, tendinte, echipamente, materiale si ambalaje.

PACK SHOW

Indiferent daca esti o micro-firma sau un lider global, la Pack Show avem spatiul perfect pentru afaceri de succes.

PACK SHOW PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.