PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019
PACK SHOW

Intre 31 octombrie si 3 noiembrie, in pavilionul central din centrul expozitional Romexpo-Bucuresti are loc Pack Show 2019, expozitia de packaging pentru Europa de Sud-Est.

Spre deosebire de editiile anterioare, expozitia din acest an se desfasoara in paralel cu alte trei targuri de mare anvergura: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK. Astfel, iti oferim ocazia unica sa intalnesti in acelasi loc cele mai bune solutii pentru nevoile si provocarile pietei competitive de astazi. 

Spectrul larg de produse expuse intr-un singur loc vine la pachet cu o gama variata de tehnologii inovatoare de ambalare si ambalaje inteligente pentru toate industriile reprezentate in cele 5 zile de expozitie, astfel incat Pack Show reprezinta o metoda rentabila de vanzare pentru toti cei care activeaza in aceasta industrie.

Ai cel putin 5 motive pentru care merita sa vii la Pack Show:

PACK SHOW


Anul acesta, expozitia de packaging se desfasoara in paralel cu alte trei targuri de mare anvergura: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.


PACK SHOW PACK SHOW PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.