PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019

Pack Show 2019: ambalaje si solutii de ambalare pentru retail & FMCG

PACK SHOW

Pack Show, expozitia de packaging pentru Europa de Sud-Est care are loc intre 30 octombrie si 3 noiembrie la Romexpo, reuneste anul acesta cei mai importanti producatori si distribuitori de ambalaje si echipamente de ambalare pentru industria de retail&FMGC.

Gama de solutii de ambalare ce vor fi expuse la targ include ambalaje pentru industria de retail si FMGC, utilaje pentru ambalarea fructelor si legumelor, imprimante pentru etichetare industriala, ambalaje industriale, echipamente pentru umplere si imbuteliere, folii termocontractibile si folii polietilena, perne de hartie etc.

Iata oferta catorva dintre firmele participante:

PACK SHOW ASPETI - Ambalaje pentru fructe si legume (caserole si alveole) si masini de ambalat prin termosudare pentru catering si industria alimentara, impreuna cu ambalajele aferente (caserole, farfurii, folii termosudabile si anticondens).
PACK SHOW AZOC STAR, reprezentantul local al Smurfit Kappa – ambalaje tip bag-in-box (tip EVOH, metalizate, pouch-up), cutii pentru 3L, 5L, 10L si 20L pentru producatorii de lichide alimentare (vin, sucuri naturale, apa plata, lactate, lapte pasteurizat, lapte UHT, smantana, inghetata), ulei si masini de ambalare bag-in-box, perfecte pentru industria alimentara si de bauturi.
PACK SHOW CGA SYSTEMS - Imprimante portabile Bixolon: SRP-E300 este o imprimanta POS compacta si fiabila (150 km garantati/cap de imprimare, 1.5 milioane taieturi garantate/ghilotina), fiind solutia perfecta pentru retail, banking sau HORECA. XD3-40D este o imprimanta termica cu contact direct proiectata special pentru imprimarea etichetelor. Latimea maxima a mediului de imprimare este de 4” si viteza maxima de imprimare de 5”/sec. Este solutia perfecta pentru depozite sau retail.
PACK SHOW ECOLIGNOR - Paleti reconditionati din lemn, solizi, cu 5-7 scanduri si o rezistenta de pana la 1500kg.
PACK SHOW EURODAC - Echipamentele performante si automatizari industriale pentru cresterea productivitatii din industria alimentara, industria farmaceutica, a bunurilor de consum, industria cosmetica.
PACK SHOW ERENSOY – Masini de formare pentru recipiente fabricate din PET, PP, PC sau alte tipuri de materiale. Masini de formare prin suflare si injectie pentru recipiente din PET, PP, PC si alte tipuri de plastic, masini de formare prin suflare si extrudare si coex pentru recipiente din PE, PP, PETG; aplicatoare de manere, testere de etanseitate pentru sticle goale; masini de impachetat, ambalat si paletizat sticle goale.
PACK SHOW IT GENETICS - Bazate pe tehnologia codurilor de bare, solutiile sunt formate prin alegerea echipamentelor potrivite, care ajuta la imbunatatirea fluxului de lucru. Solutia de labeling: formula completa de echipamente si software pentru crearea si producerea etichetelor cu cod de bare, necesare pentru ambalarea produselor. Solutia de scanare a codurilor de bare si colectare a datelor: cititoarele de coduri de bare completeaza automat solutia de labeling, prin citirea etichetelor imprimate. Este o solutie care ofera rapiditate maxima si precizie in fluxul de lucru. WMS Solutia de gestionare a depozitelor (Warehouse Management System) este formată din echipamente (imprimante de etichete si terminale mobile) rezistente in medii de lucru dure, cum sunt depozitele, unde pot avea loc incidente neprevazute, si un software instalat pe un PC si terminale mobile.
PACK SHOW MASINI-DE-AMBALAT.ro - Masina de ambalat cu termocontractie SL55, o solutie economica produsa de Smipack. Masini de ambalat in vid, dispozitive de lipit folii, dispozitive de ambalat caserole in folie extensibila, folii termocontractibile premium Bolphane (compania este unic distribuitor al grupului Bollore, cel mai mare producator european pentru acest tip de folii).
PACK SHOW MOB-VIP – Lazi pliabile, proiectate pentru a usura stocarea si depozitarea marfurilor. PLIBOX-FREE si CLIP-BOX sunt perfecte pentru planurile de incarcare ale mijloacelor de transport terestru, maritime si mai ales aeriene.
PACK SHOW MORENOS – Masina verticala de ambalat Rovema, o masina versatila care impacheteaza o gama aproape nelimitata de produse diferite, in ambalaje diferite (punga pentru perne, stabilo, sac pentru perne cu gaura euro). Este utilizata pentru formarea, umplerea si sigilarea intr-un singur proces de lucru, rapid si eficient, pentru produse ca orez, fasole, bomboane, alimente congelate, paste, cafea etc. Sistemele de dozare tip Multihead (Yamato Multihead) combina functionarea de mare viteza cu o precizie si fiabilitate inegalabile. Se foloseste pentru ambalarea produselor ca: nuci, bomboane, cereale, salate, alimente congelate, paste, brutarie etc. Masinile de ambalat cu folie (Mespack) reprezinta solutia ideala pentru ambalarea flexibila a produselor lichide, solide si granule. Pungile pot fi doypak, pungi cu fermoar, paie, supapa sau pungi plate cu patru parti sigilate, pentru produse cosmetice, cereale, sucuri, sosuri, granule sau detergenti lichizi, supe, siropuri etc.
PACK SHOW POLITEH - Folii din polietilena si ambalaje din folii (huse, saci) folii termocontractibile pentru baxat, folii pentru laminare si printare, folii de protectie bicolore pentru industria alimentara (producatori de ape minerale, bere, sucuri, conserve)..
PACK SHOW PRO PACK SRL - Sistem de perne de hartie PAPERplus® Track: masina produce perna de hartie in doar cateva secunde direct la statia de ambalare, oferind o umplere extrem de eficienta in ciuda utilizarii limitate a materialului. Datorita captuselii solide, sistemul este ideal pentru ambalaje medii pana la mari, cu o greutate cuprinsa intre 5 si 50 kg - solutia perfecta pentru expedierea pieselor de schimb, componente electronice, ceramica si multe altele.
PACK SHOW PRINTCO – servicii de tipar pentru ambalaje destinate industriilor pharma si food.
PACK SHOW PLURIPLAST - DISCO CHEF PLUS, singurul disc certificat care insoteste hamburgerul in tigaie; produs brevetat. Folii pentru carnuri si mezeluri, Supercell (folie din celofan biodegradabil), Milleusi (folii din polipropilena antistatica, dedicate carmangeriilor si producatorilor de mezeluri).
PACK SHOW SARTEN – Ambalaje din metal pentru o gama larga de sub-categorii in industria alimentara (conserve, ulei comestibil, industria maslinelor conservate). Recipientele metalice corespund in totalitate cerintelor industriei alimentare si sunt facute sa stea in conditii dificile din industria alimentara. Ambalaje din plastic multistrat pentru industria alimentara (ketchup, maioneza, lapte si produse lactate, ulei de susan si melasa). Recipientele PET sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor de stat-of-the-art. Capace twist-off pentru industria alimentara. Ambalaje din metal si plastic pentru industria de cosmetice.
PACK SHOW URSPACK – Ambalaje din carton (plat, duplex, triplex) pentru sectorul GASTRO (restaurante, fast-food-uri, catering, cofetarii si patiserii), din materiale ecologice, reciclabile, apte pentru a intra in contact cu alimentele, rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi. Pot fi tiparite.

Nu rata ocazia unica de a vedea LIVE la Pack Show cele mai inovatoare solutii de ambalare pentru industria de retail&FMGC!


PACK SHOW
PACK SHOW 2019 este singura platforma care aduce intregul spectru de furnizori ai industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est. In acest an expozitia de packaging se desfasoara intre 30 octombrie – 3 noiembrie in Pavilionul A din Romexpo, Bucuresti, in paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

PACK SHOW
PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.