PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019

Pack Show: solutii inovative de ambalare si automatizare, pentru industrii variate

PACK SHOW

PACK SHOW Morenos, unul dintre cei mai buni furnizori din zona balcanica de echipamente industriale destinate ambalarii si producerii de alimente, prezinta la Pack Show solutii pentru echipamente de procesare pentru industria alimentara, echipamente de ambalare, echipamente de umplere/imbuteliere, echipamente pentru inspectia calitatii produselor, roboti industriali pentru pick&place.
PACK SHOW Noua sa divizie, TETTIX, proiecteaza si produce sisteme industriale automatizate, actionand in principal ca integrator de roboti industriali. Prin utilizarea de componente modulare, TETTIX ofera o gama variata de sisteme automatizate ce respecta cerintele industriei alimentare si a industriei ambalajelor. Flexibilitatea sistemelor permite integrarea sistemelor de inspectie cu camere video, echipamentelor de ambalare, formatoarelor si sigilatoarelor de cutii, solutiilor end-of-line, cantarelor dinamice in flux etc.

Pack Show 2019 ofera ocazia unica de a vedea "in actiune" cele mai noi inovatii pentru industria de packaging. Targul se deruleaza timp de 5 zile, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, in pavilionul A al Romexpo, in paralel cu alte trei expozitii de anvergura: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

PACK SHOW
PACK SHOW 2019 este singura platforma care aduce intregul spectru de furnizori ai industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est. In acest an expozitia de packaging se desfasoara intre 30 octombrie – 3 noiembrie in Pavilionul A din Romexpo, Bucuresti, in paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

PACK SHOW
PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.