PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019

Prezenta internationala la Pack Show 2019!

Firme internationale de renume participa in acest an la Pack Show, expozitia de packaging pentru Europa de Sud-Est. Nu rata ocazia de a vedea ambalaje si echipamente de ultima generatie expuse in Pavilionul A de la Romexpo, intre 30 octombrie si 3 noiembrie!

PACK SHOW

La editia din acest an, Pack Show va reuni  29 de firme straine din 11 tari: Bulgaria, China, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Romania, Slovenia, Turcia si Ucraina.

Branduri precum DS SMITH RAPAK EAD (Marea Britanie), I.H.S. d.o.o. (Slovenia), OMUR PLASTIK AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI. (Turcia) si RESILUX (Ungaria) vor expune ambalaje si solutii de ambalare pentru lichide, produse si echipamente de ambalare pentru industria alimentara, farmaceutica, ambalaje din PET si PET reciclat pentru industria chimica si cosmetica, dar si pentru industria alimentara.

Pack Show iti ofera astfel singura ocazie de a vedea oferta marilor companii care s-au impus pe pietele internationale si de a-ti completa portofoliul cu cei mai mari furnizori si distribuitori din industria de packaging.

PACK SHOW
PACK SHOW 2019 este singura platforma care aduce intregul spectru de furnizori ai industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est. In acest an expozitia de packaging se desfasoara intre 30 octombrie – 3 noiembrie in Pavilionul A din Romexpo, Bucuresti, in paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

PACK SHOW
PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.